Trädgårdsdag den 15 oktober kl. 11

BRF

Söndagen den 15 oktober är det dags för en ny trädgårdsdag. Vi träffas kl. 11 på baksidan av huset för att gemensamt hjälpas åt att snygga upp i huset, på vinden, i källaren och i trädgården och efteråt blir det gemensam fika (meddela gärna någon i styrelsen om du har speciella önskemål eller allergier).

Det kommer att finnas ett anslag med förslag på enkla saker som behöver fixas, till exempel att sopa vädringsbalkonger, kratta löv eller att putsa fönster.

Det kommer att finnas en container för blandat avfall på plats. Tänk på att det är förbjudet att slänga elektronik och miljöfarligt avfall i containern.

För de som av någon anledning inte kan eller vill vara med just den här dagen går det bra att göra något arbete någon annan dag (kontakta någon i styrelsen). För de som inte kan vara med alls läggs en avgift på en kommande månadsavgift.

Varmt välkomna önskar

Styrelsen
www.brfeklandagatan23-25.se

Inga kommentarer än.

Kommentera

UA-35083679-1